Reacties van klanten

08-09-2019

Bij mij zijn er kunststof kozijnen en deuren in het huis gegaan Rutger en zijn mannen hebben goed werk geleverd en schoon achter gelaten mooi werk geleverd. Ik raad het iedereen aan een eerlijk bedrijf

Groetjes
M.v.oorschot te Spijkenisse

04-05-2019

Prima ervaring gehad, die al begon tijdens het adviesgesprek. Dankzij de meegebrachte samples kregen we meteen een goed beeld van de materialen, waardoor we snel een keuze kunnen. De installatie verliep zeer vakkundig, fijn dat ze als service ook een oude ruit en een Velux-dakraam konden plaatsen. Daarbij ook nog een scherpe prijs.

Ivo Verhoef, Gouda

22-04-2019

We hebben al onze kozijnen en ramen laten vervangen en zijn hier ontzettend over te spreken.
De kwaliteit is echt super, de service is perfect en de prijs is scherp. Er zijn wel aanbieders die goedkoper kunnen leveren maar niet voor de geleverde kwaliteit en dat is voor ons het toch wel het belangrijkste.
De heren hebben verstand van het gene wat ze doen en zijn daarnaast ook nog is heel gezellig en dat is ook belangrijk, want ze zijn tenslotte een poos bij je thuis. Als je nieuwe kozijnen wilt bestellen dan zou ik dat zeker bij comfort kunststof kozijnen doen.
Wij zijn uiterst tevreden!

Marcel uit Alphen aan den Rijn

21-03-2019

We hebben jullie werk als zeer prettig ervaren. De afspraken die we gemaakt hebben zijn jullie netjes nagekomen en de werksfeer die jullie creëerden bij ons gaf een prettig en vertrouwd gevoel. De communicatie is altijd helder geweest en het resultaat zijn we meer dan tevreden mee. Ik zal jullie dan ook aanraden als Kunststof Kozijnen zetters! Al met al zijn we erg tevreden!

Met vriendelijke groet,

Job van der Plas uit Pijnacker

20-03-2019

Januari 2019 heb ik nieuwe achterpui en schuurdeur laten plaatsen. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de kozijnen. Goede service. Alles werd netjes afgewerkt en schoon achtergelaten.
Uiteindelijk ook nog extra raamdecoratie besteld. Dat maakt het plaatje echt helemaal af. Nu sparen voor de voorkant. Die ga ik ook zeker weer bij jullie bestellen.

Mvg
Danielle de Korte uit Zoetermeer

31-01-2019

Eind 2018 heb ik voor het eerst kennis mogen maken met Rutger van Comfort Kunstof Kozijnen en dit verliep eerst via de mail (offerteaanvraag) en daarna werd er snel en enthousiast door Rutger op mijn offerteaanvraag gereageerd en dat enthousiasme sprak mij aan. De offerte was heel scherp en dat nodigde mij uit om met elkaar in gesprek te gaan. Wij hebben telefonisch fijn contact gehad en er vervolgde een bezoek aan het kantoor en aan de showroom. Heel duidelijk, concreet en helder was het verhaal over de offerte en het plan van aanpak omtrent het vervangen van alle kozijnen en deuren. De indruk was gewoon positief.
De offerte heb ik toen snel laten omzetten in een order en het uiteindelijke resultaat is echt prachtig. Rutger en zijn mannen hebben perfect werk uitgevoerd. Ze hebben in de zomer van 2018 met ruim 30 graden keihard en netjes gewerkt en daarmee petje af voor dit superteam! Het zijn grote beren van monteurs en die weten precies hoe ze de klus moeten klaren en ze kunnen onwijs netjes werken.

Ik zou zeggen…twijfel niet en kies voor Comfort Kunstof Kozijnen!

Dhr. de Gier uit Maassluis.

16-08-2017

Na meerdere offertes opgevraagd te hebben, hadden wij in Rutger direct het vertrouwen. Vakkundig, professioneel en ook nog eens prettig in de omgang! Het plaatsen van de kozijnen verliep daadwerkelijk perfect. Een aanrader.

Familie Turfkruier uit Alphen aan den Rijn.

12-06-2018 

De eerste indruk bij contact/offerte gesprek was meteen goed.
Werkzaamheden zijn uitgevoerd zoals afgesproken.
Een prachtig kozijn met deur in kunststof houtnerf.
Goed behandeld en geplaatst en werklocatie keurig opgeruimd.
Oude materialen netjes afgevoerd. Zeer tevreden.

Dhr. van Tienhoven uit Waddinxveen

17-03-2018

Na een half jaar zoeken tussen alle aanbieders van kunststof kozijnen had ik het bijna opgegeven. Totdat comfortkozijnen mij uitnodigde voor een bezoek aan hun showroom. Daar vond ik de schuifpui die ik zocht. Een goed gesprek en een afspraak aan ons huis werd na 2 maanden onze oude houten rotte schuifpui vervangen voor een schitterende kunststof uitvoering. Alles netjes gemonteerd volgens afspraak binnen 1 dag. Heel erg bedankt!

Fam. Neeft uit Leiden

14-03-2018

Beste mensen,
Wat een geweldig team Vader zoon en schoonzoon.
De puien zijn bij ons geleverd ondanks dat we eerst de badkamer en de kamer hebben verbouwd en daardoor schade zou kunnen ontstaan aan het venieuwde tegelwerk en vloer is de plaatsing zo mooi gedaan zonder een krasje of beschadiging. Groot compliment an het stel dat zo professioneel werkt ik zou het iedereen aanraden dit bedrijf te kiezen voor plaatsing kozijnen en dergelijke, bedankt jongens voor de mooie aflevering puik staaltje werk,

groeten evert en lenie van dijken ridderkerk

09-03-2018 

Deze week 2 kozijnen laten plaatsen door comfort kozijnen in de slaapkamers.
Zeer vakkundig mensen Teun en Rutger. Bij de offerte opname merkten we dat er
meegedacht werd en goede adviezen gegeven.
Wij adviezen deze dan ook zeer aan. zelfs de slaapkamer werd na plaatsing gestofzuigd en de straat aangeveegd.
Top bedrijf!! Bedankt.

Fam. Monteau uit Zwijndrecht

05-03-2018

Na enige vertraging maar dan toch de plaatsing van onze vóórpui (inclusief kozijnen van 2 deuren en 2 ramen) zijn wij zeer content met de afwikkeling en de zorgvuldigheid die is betracht door Comfort Kozijnen. Wij hebben gekozen voor kunststof omdat wij dichtbij de zee wonen en het onderhoud van de houten kozijnen meer dan genoeg vonden. De afwerking is zeer netjes gedaan, ook het afvoeren van alle restanten. Hierna hebben we gelijk een opdracht geplaatst voor een dakkapel aan de achterzijde van het huis. Een aanrader dus.

Familie van Zanten-Spapé te Noordwijk

30-12-2017 

Keurig bedrijf met goede service. – Goed advies met een all-inclusieve offerte. Nette uitvoering van het werk.

Gerrit te Alphen aan den Rijn

16-11-2017

Deze week zijn de kozijnen, deuren en ramen in de voorgevel vervangen. binnen twee werkdagen uitgevoerd. afwerking is zeer netjes. Top gedaan!

Familie van Pelt uit Schoonhoven

09-11-2017

Goede adviezen gekregen en kwalitatief goed werk afgeleverd. Alles netjes afgewerkt en opgeruimd.

Fam. Stigter Ridderkerk

24-10-2017

Super klantvriendelijk, denken goed met je mee en als er iets is lossen ze het heel goed op. Wij zijn echt zeer te vrede over het resultaat en de service. Top bedrijf!

Familie van Driel te Sliedrecht

18-10-2017

Deze zomer een joekel van een schuifpui (6 meter breed) laten plaatsen door CKK. Ondanks het feit dat er wat dingen tegenzaten (er bleek in de oude pui een dragend stempel verwerkt te zitten) werd e.e.a. keurig opgelost en hebben we nu een berg licht in de woonkamer.
Mooi om te zien dat deze mensen hun vak verstaan.

Familie Roest – Hendrik Ido Ambacht

10-09-2017

Wij hebben in augustus een schuifpui laten plaatsen door de mannen van Comfort Kunststof Kozijnen. Natuurlijk valt zo’n enorme ingreep midden in je woonkamer nooit mee, maar gelukkig was alles binnen twee dagen afgerond en in orde gemaakt. Het resultaat mag er absoluut zijn. Topservice mannen!

Henk de Rooij

Reeuwijk