Over ons

 

Wegens een technische storing wordt aan deze website gewerkt. Onze excusus voor het ongemak.

Als het om ramen, deuren, dakkappellen of terrasoverkapping gaat, verzekeren wij u een perfecte kwaliteit. Door het gebruik van topkwaliteit kunststof materialen, topleveranciers en natuurlijk het vakmanschap van de monteurs van CKK bent u gegarandeerd beter uit!
Wij staan garant voor een perfecte begeleiding van ieder project dat we aannemen. Eerst nemen we uw wensen door en geven u aan wat de mogelijkheden zijn. Dan werken wij een duidelijke offerte voor u uit, zodat u precies weet wat de kosten zijn. Comfortkunststofkozijnen bestelt ieder element op maat. Dit gebeurt op basis van de modernste productie-methodes door vakmensen met jarenlange ervaring op dit gebied. Hierdoor krijgt u gegarandeerd maatwerk tot op de millimeter nauwkeurig afgeleverd.
Ook in de beglazing van uw nieuwe kunststof kozijnen zijn er tal van mogelijkheden (sierglas, glasroeden, veiligheidsglas, gekleurd glas, zonwerend glas of extra isolatie glas). Comfortkunststofkozijnen levert het, volgens uw individuele wensen.
Kunststof kozijnen, ramen, deuren, dakkappellen en terrasoverkappingen voldoen aan de hoogste eisen binnen de branche. Niet voor niets mogen deze producten het V.K.G, S.K.G en KOMO keurmerken dragen. Dit betekent dat het uitvoerig getest zijn op alle belangrijke onderdelen. Voor u een zekerheid en extra garantie om langdurig en optimaal te kunnen genieten en van uw kunststof kozijnen, deuren, serres en dakkapel. Wij wensen u een prettig verblijf op onze website.