Reacties van klanten

10-02-2023 

Comfort kunststof kozijnen wat een fijn bedrijf.

Afgelopen 2 weken is ons huis voorzien van kunststof kozijnen en een prachtige voordeur  van super kwaliteit , wij waren op zoek naar een leverancier die de kozijnen niet met purschuim bevestigd zoals de meeste, en dat gebeurt ook niet.Maar het mag gezegd worden wat werken deze vakmannen secuur en netjes, en alles volgens planning ,niets is deze mannen teveel, jaaaa de koffie en de koeken die wij aanboden dat dan weer wel ha ha.

Comfort kozijnen verdient van ons een 10.

Bent u op zoek ,wij kunnen u dit aanbevelen

Familie Metselaar

Nieuwerkerk aan den IJssel.

13-09-2022 

Mooie schuifpui geplaatst in de achtergevel. Goed advies, netjes en vakkundige plaatsing. Prima bedrijf?

Dhr./Mevr. Molenaar uit Schoonhoven

26-07-2022

Ons hele huis laten voorzien van kunststof kozijnen. Van het eerste tot het laatste bezoek is het contact goed, duidelijk en gezellig geweest. Rutger heeft fijne mensen in dienst die hun vak goed verstaan. Ik ben zelf een ervaren klusser die erg precies is maar aan hun werk/afwerking is niets op aan te merken. Rutger heeft zelfs een dakdekker geregeld omdat mijn dakbedekking aan vervanging toe was. Dat is pas meedenken. Ik ben meer dan tevreden en het heeft mijn verwachting overtroffen. Zelfs de achterburen waren onder de indruk en gaan nu ook met CKK in zee. Heren, nogmaals bedankt.

Chris uit Gouda

08-07-2022

Voor ons appartement (4 hoog) hebben wij overal nieuwe kozijnen laten plaatsen door Comfort Kunststof Kozijnen.

Ook hebben wij 2 screens en een rolluik laten plaatsen.

Het was een behoorlijk grote en ingewikkelde klus, maar alles is erg netjes geregeld, geplaatst en afgewerkt.

We zijn erg tevreden met het eindresultaat.

Goede kwaliteit, goed advies en prettig contact. Een aanrader.

30-01-2022

Na een goed gesprek en advies gaven wij toestemming voor het plaatsen van nieuwe kozijnen.

Wat opviel was dat de offerte in een map zat en de in delen te betalen facturen netjes per post kwamen en ook via mail.

Vanaf dag één waren de medewerkers geconcentreerd bezig en wat opviel was dat er voorzichtig te werk werd gegaan.

Met een huis uit 1926 en gipsen plafonds dan kan het zo zijn dat er een stuk afbreekt maar daar was hier geen sprake van omdat er netjes werd gewerkt.

We hadden een goed contact de drie dagen en met een goed humeur, koffie en een geintje af en toe ging het snel.

Aan het eind van de dag werd netjes alles aangeveegd en opgeruimd, helemaal top.

Kwaliteit is goed zichtbaar in de uitstraling van de kozijnen en ook de degelijke kunststof voordeur met melkglas strip .

De binnen afwerking vonden wij boven verwachting, vooral op de bovenverdieping waar het nogal verouderd was zie je een goed afgewerkte omlijsting.

 

Comfort Kunststof Kozijnen geven wij een dikke duim op!

 

Naar waarheid ingevuld….

 

Vriendelijke groet,

 

Ronald de Graaf

03-01-2022

Wat hebben jullie een vakwerk geleverd met de plaatsing van de nieuwe kozijnen in het huis van mijn dochter aan de Karnemelksloot.

Prachtig zoals jullie zijn omgegaan met de scheve situatie van het huis en zo mooi als het geheel is geworden, en ook de binnenafwerking is geweldig, zeker het koofje bij het voorkozijn!

Ook de manier van werken verdient een dikke pluim, jullie lieten elke dag de boel netjes achter.

M’n dochter is dan ook zeer content met de hele gang van zaken en zal dat ook via een review op jullie site laten weten.

Bedankt voor de goede samenwerking en natuurlijk ook nog de beste wensen voor 2022!

Met vriendelijke groet,

Bert Peet

29-09-2021 

We hebben in twee slaapkamers en de badkamer kunststof kozijnen laten plaatsen. Er is goed meegedacht tijdens onze verbouwing en Comfort kon als enige een snelle levering garanderen. Inmiddels zijn ook horren en rolluiken geplaatst. Heel tevreden over de afwerking, er wordt netjes gewerkt. Wanneer er onverhoopt toch iets mis gaat (wat menselijk is) word je goed te woord gestaan en wordt een passende oplossing aangeboden. Heel tevreden en wij komen zeker nog eens terug!

Dhr./Mevr. Monster uit Stolwijk

08-09-2021
Vanaf het begin een goed gevoel bij dit bedrijf en nu ook erg blij met het resultaat.
Laatste puntjes op de i worden binnenkort gezet.
Ruim een week gekeken naar echt vakmanschap.
Iedere dag alles weer netjes achtergelaten.
Stoere en sterke mannen met een gezellig praatje en altijd beleefd en netjes.
Maar vooral vakmannen die maatwerk leveren.
Vóór de hele gevel vervangen, inclusief metselwerk en achter enkel boven vervangen.
Mannen, hopelijk tot snel voor de kozijnen in de uitbouw en de opbouw!
Fam. Kaandorp uit Schoonhoven

25-07-2021 

Wij hebben nu sinds een paar weken ook kunststof kozijnen van comfort kozijnen.
We zijn hier echt onwijs blij mee.
Zeker hoe de jongen te werk gaan.
Heel vakkundig en ze weten waar ze het over hebben.
Ze werken alles tot in de puntjes af en echt super netjes ook.
We zijn zo blij dat we voor jullie hebben gekozen dat we het echt iedereen aanraden om bij jullie de kozijnen en meer te bestellen.
Ook onze nieuwe voordeur en achterdeur is van super kwaliteit.

Deze jongen weten wat top werk is en leveren dat ook.

Mvg fam. Minderhoud
Lopik

21-07-2021 

Wij hebben voor Comfort Kozijnen gekozen na een prettig introductiegesprek met Rutger. Wij kregen er een goed gevoel bij omdat er met ons mee werd gedacht en omdat we het idee hadden dat er veel kennis en ervaring aanwezig is. Dit bleek inderdaad ook tijdens de montage. Het team is goed op elkaar ingespeeld en de klus is heel netjes uitgevoerd. Aan alle details werd gedacht en we zijn zeer tevreden met het eindresultaat! Wij kunnen comfort kozijnen met een gerust hart aanbevelen. Bedankt! Fam Faaij

08-07-2021
Wij zijn erg blij met deze mannen! Al bij het eerste bezoek een goed gevoel, duidelijk verhaal, mooie voorbeelden mee genomen en goed advies & meedenken om het mooiste resultaat neer te zetten. Overal in kozijnenwereld is het druk, maar toch relatief snel konden ze bij ons geplaatst worden. Deze mannen hebben er echt iets moois van gemaakt, hebben ook met plaatsen weer mee gedacht hoe e.e.a. er het mooiste uit zou komen te zien en hebben zelf nog wat extra dingetjes gedaan wat helemaal niet had gehoeven. Kort samen gevat een knap staaltje werk, keurig afgewerkt en netjes achter gelaten. Dat zie je toch niet overal meer?
Fam. Zonneveld te Maassluis

04-06-2021 

Comfort Kozijn kwam gewoon op ons pad door te zoeken op internet maar had ook zomaar met mond op mond reclame gekund! Ondanks de beperkende COVID maatregelen is Rutger toch, met respect voor die regels, bij ons thuis geweest om een heldere offerte uit te brengen en enkele voorbeelden te tonen. Daar er veel kaf onder het koren zit met betrekking tot aanbieders wil je uiteraard zorgvuldig zijn met wie je in zee gaat. Comfort Kozijn hoort duidelijk bij het koren. Eerlijk, op afspraak, goede kwaliteit materiaal en vooral zeer netjes gewerkt en opgeleverd. Wij schuiven weer met veel plezier en trots onze 3 schuifpuien met één vinger open en dicht. Als onze spaarpot weer gevuld is, zullen we zeker ook de voorgevel door Comfort Kozijn laten renoveren.

Mark & Christel Elkerbout-Van Schaik

31-03-2021 

Door Rutger en zijn collega een geheel nieuwe kunststof voordeur inclusief kozijnen laten plaatsen. De oude houten deur inclusief kozijnen werden in zijn geheel zonder enige schade vakmanschap waardig verwijderd. De nieuwe deur en uiteraard de kozijnen werden zonder enig probleem en op een rustige wijze afgemonteerd. Blij met de mannen en hun werkwijze. Er bleef niets achter behalve 2 kopjes van de koffie maar dat was ze ruimschoots gegund. Zonder probleem teruggekomen om een  slot aan een andere deur te maken,  maakte het geheel af en perfect.

Met deze mannen kun je in zee gaan, prettig, rustig en opgeruimd en een schitterend product.

Dank

Ton en Imelda

Gouda

10-03-2021 

Wat zijn wij blij met de door deze heren geleverde schuifpui, kozijnen en wandbekleding. Vanaf stap 1 al een goed gevoel en alles is geleverd en gemonteerd zoals afgesproken. Het is nog mooier dan gedacht.
Ze nemen ook de tijd om na een dag klussen de troep op te ruimen en alles mooi af te werken.
Betrouwbaarheid, kwaliteit , gezelligheid en tevredenheid staan bij hun hoog in het vaandel.
Bij Comfort Kunststof Kozijnen gaan ze voor de volle 100%!
Bedankt mannen! Altijd welkom voor een bakkie in Maassluis.

06-02-2021 

Gewoon stoppen met zoeken en vergelijken Comfort Kunststof Kozijnen levert topkwaliteit, vakmanschap en denken echt mee met de klant.
Start met een huisbezoek en duidelijke uitleg en je kan keuzes maken. Vervolgens een goede offerte die in vergelijking met andere aanbieders niet altijd de goedkoopste zal blijken. Er wordt dan ook topkwaliteit geleverd. Bij de afwerking en oplevering wordt er met de klant meegedacht. Zo kwamen ze gewoon terug na onze verbouwing toen we de muren door een stukadoor hadden laten afwerken. Het hang en sluitwerk werd nog even nagekeken en ook hebben we als ‘bijproduct’ prachtige screens laten plaatsen. We zijn echt heel blij met onze ‘kasteeldeuren’ en het is binnen nu heerlijk warm. Naast dit alles is de communicatie vooraf en achteraf dik in orde. De mannen werken netjes en secuur en bovendien zijn ze gezellig en hebben we veel lol gehad. Al met al een zeer goede ervaring en niet meer twijfelen. Ga zo door met deze Comfort!!

Dhr. Hezel te Maassluis

26-01-2021 

Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe kunststof kozijnen voor ramen en deuren met tripel glas. Je kan merken dat Rutger en Randy een ‘goed geolied’ team zijn. Dit komt het vakmanschap van het monteren ten goede. Ook de nieuw aangebrachte kunststof gevelbekleding en de raamdorpels werden secuur en mooi aangebracht. Kortom vakwerk!! En met het plaatsten van de bijpassende raamdecoratie, helemaal af!
Behalve dat het vakmensen zijn, denken ze mee met de klant en lossen waar het kan problemen op en geven goed bruikbare adviezen.

Dank. Ada en Axel de Boer.

25-01-2021 
Nadat we vorig jaar op de 1e etage kunststof kozijnen hadden gekregen, was dit jaar de benedenverdieping aan de beurt om nieuwe kozijnen te krijgen.  De keus was snel gemaakt om dat weer door Comfort Kunststof Kozijn uit Gouda te laten doen.  Alles was toentertijd op tijd geleverd en goed geplaatst.
Nu alles ook op de begane grond, zowel voor als achter, geplaatst is, zijn wij wederom zeer tevreden.  De kwaliteit van de kozijnen is goed, de plaatsing is netjes afgewerkt. Ook de medewerkers zijn vriendelijk en servicegericht.
Dik tevreden dus !!
Fam. Kok Alpen a/d Rijn

09-12-2020

Wij hebben kozijnen bij Comfort Kunststof Kozijnen gekocht en zijn erg tevreden over het eindresultaat. Van begin tot eind zijn wij blij met onze aankoop. De communicatie was altijd snel en duidelijk, alles is volgens afspraak en op tijd geplaatst. De kozijnen zelf zijn erg mooi en vakkundig geplaatst. Het was erg goed te merken dat ze veel kennis en ervaring hebben, en zij hebben ons altijd goed geadviseerd. Na het plaatsen van de kozijnen is alles netjes en schoon opgeleverd.
Wij zouden Comfort Kunststof Kozijnen zeker aanraden.
Groeten,
Sanne en Barry  uit Gouda

06-12-2020 

Nu inmiddels voor de derde keer gebruik gemaakt van de vakkennis en hoogwaardige materialen van Rutger en Randy. Wederom een prima resultaat. Netjes gewerkt en mooi opgeruimd achtergelaten.
Top!

Marry & Marcel

26-11-2020

Wij hebben voor het plaatsen van nieuwe kozijnen gekozen voor de expertise en ervaring van Rutger en collega’s van Comfort kunstof Kozijnen. Zeer goede en reëele voorlichting, waar ruim de tijd voor is genomen, waardoor we een goede keuze konden maken. Goede communicatie over levertijd, waardoor we niet voor onverwachte verrassingen kwamen te staan. Het plaatsen ging vlot en supernetjes. Rutger maakt waar wat hij beloofd: alles past, keurige afwerking, zowel binnen als buiten en alles na afloop netjes opgeruimd. In vier dagen tijd zijn bij ons twee enorme hoekkozijnen, inclusief tuindeuren én een slaapkamerkozijn geplaatst. Het resultaat is geweldig!

November 2020

Frank en Sigrid Vermin

Heijningen

 

 

Groet, Sigrid

 

20-11-2020 

Beste mensen,
Hierbij een berichtje als dank voor de prima plaatsing en aflevering van de kunststof kozijnen in Nieuwkoop.

Het ziet er goed uit, netjes afgewerkt en schoon opgeleverd.

Mensen die hun vak verstaan! Bovendien vriendelijk en bereid om mee om te denken.

Hartelijk dank.
Fam. Poot.

 

06-11-2020

Comfortkunststofkozijnen een aanrader

 

Afgelopen week zijn Rutger en Randy de kunststoffenkozijnen wezen plaatsen

Bij de opname voelde het al goed, de heren hadden alle tijd, brachten profielen documentatie mee en lieten foto’s zien

Maandag 26/10 kwam er een mooie bus en aanhanger met de kozijnen voorrijden

Heren gingen beginnen alles werd keurig afgedekt om schade te voorkomen

Ze vertelde de volgorde van werken zodat we overal rekening mee konden houden

Dachten op alle fronten mee,in zeer positieve zin

Een hele  nette afwerking en oplevering

Dus alles bij elkaar een hele goede ervaring met dit bedijf

 

Henk en Anita   lekkerkerk

22-10-2020 
Afgelopen week is hier enorm hard gewerkt door Rutger en Randy.  Ik kan niet anders zeggen dan dat wij enorm tevreden zijn met onze nieuwe kozijnen. Het gehele proces van offerte opmaken, inmeten, plaatsing en afwerking verliep zeer goed. Er wordt meegedacht met de klant en er is netjes gewerkt. Wij zijn meer dan tevreden !
Groetjes,Therese uit Pernis.

19-10-2020

Afgelopen week hebben jullie bij ons kunstig kozijnen en deuren geplaatst. We zijn zeer tevreden over de gedane werkzaamheden. Alles tot op de mm passend. Keurig en schoon opgeleverd. Harde werkers! Kortom, er is vakmanschap verricht! Nogmaals onze hartelijke dank.

Met vriendelijke groet,

Wilma Pitlo  Gouda

07-10-2020 

Nieuwe kunststof deuren, voor en achter geplaatst door Rutger en Randy.
Zo ook nog een mooi raam.
We zijn dik tevreden met de geleverde werkzaamheden.
Er is netjes gewerkt, rommel opgeruimd en meegenomen.
We zullen het bedrijf zeker aanbevelen bij onze vrienden.

Fam de Vries, Gouda

 

18-07-2020

Zeer tevreden zijn wij over plaatsen van onze kunststof kozijnen, inclusief accessoires Door een tweetal zeer vakbekwame heren. Na een uitgebreid gesprek met Rutger en een duidelijke offerte, besloten voor dit bedrijf te kiezen. Absoluut geen spijt van. De heren voelen elkaar goed aan in het werk. Netjes afgewerkt binnen en keurig achtergelaten. Vol lof over dit bedrijf. Rutger en Randy. Bedankt. Van ons scoren jullie een heel hoog cijfer. 9.9.
 
Leo en Conny uit Bleiswijk

14-07-2020 

Heel tevreden met onze nieuwe kunststof kozijnen met HR++ glas! Rutger was vanaf het allereerste contact heel behulpzaam, dacht proactief mee en gaf waardevolle tips. Hij dacht ook mee met ons budget en had wat goede ideeën om het betaalbaarder te maken. De plaatsing zelf verliep ook super. We werden goed op de hoogte gehouden, alles werd netjes afgewerkt en opgeruimd, en Rutger en zijn collega waren duidelijk een heel goed ingespeeld team. Binnenkort nog onze voordeur vervangen en raamdecoratie laten plaatsen, ik heb er alle vertrouwen in dat ook dat een succes gaat worden. Bedankt mannen!

fam. Stiphout (Gouda)

30-06-2020 

Mijn complimenten voor Rutger en Randy . Onze kozijnen zijn geplaatst met een vakkundigheid en deskundigheid . En geweldig team wat prachtig op elkaar is afgestemd . Daarnaast een vraag stellen tussen de werkzaamheden door wordt met liefde beantwoord , ook hier nemen de heren alle tijd en beleefdheid . Ben meer dan tevreden ook met de keuze triple glas . Het huis werd keurig achter gelaten zo ook de binnen boel .  Mijn dank is groot . Dus zeker tot de volgende x , dan mag de boven etage . Kan niet wachtten .

Dank je Rutger en Randy

Mevr. Koldewijn

10-06-2020

Ik ben erg blij met m’n nieuwe kozijnen. Alles is super netjes afgewerkt !
Fijne, aardige mensen, alles schoon achter gelaten.
Ik ben zeer tevreden over Comfortkozijnen.

Mevr. Mooijman te Reeuwijk

01-06-2020

In december 2019 eerste contact gehad met Rutger voor het aanvragen van een offerte, na ontvangst hiervan en een beoordeling t.o.v. een conculega Rutger uitgenodigd voor een 2e bezoek om tot een deal te komen. Dat was niet zo heel erg ingewikkeld, mits je in gedachten houdt ieder het zijne te gunnen. Misschien haal je niet het onderste uit de kan, maar daar krijg je veel voor terug! In april werd de montage ingepland, samen met Randy plaatst Rutger zelf de kozijnen. Je merkt aan alles dat zij een goed ingewerkt koppel zijn! Zij werken keurig netjes en precies, werkelijk helemaal top! Dat geldt zeker ook voor de afwerking binnen, die was ook helemaal af! Met het eindresultaat zijn wij zeer tevreden en gaan er vanuit dat wij nog jaren plezier hebben van de kozijnen met daarin triple beglazing.
Al met al is onze keuze voor Comfort Kozijnen zeer goed bevallen.

Rolf en Yvonne uit Alphen a/d Rijn

23-04-2020

Na het opvragen van diverse offertes voor het vervangen van onze oude kozijnen en deuren voor nieuwe kunststof kozijnen zijn wij uitgekomen bij Comfort kozijnen. Comfort is een kleine lokale zelfstandige die je begeleid vanaf het eerste moment tot na de oplevering. Prettig en direct in contact, geen vraag is teveel. De prijzen zijn misschien niet het meest voordelig, maar zeker goedkoper dan de grotere ketens. Voor zover wij konden oordelen is de prijs/kwaliteit verhouding uitstekend. Voor de prijs krijg je niet alleen mooie kozijnen maar ook iemand die zijn product kent, het zelf plaatst en dus weet waar hij het over heeft.

Samen met zijn maat Randy heeft Rutger de hele woning in een week tijd onder handen genomen en het resultaat mag er zijn. Alles zit er mooi strak in, geen beschadigingen aan het huis of de kozijnen en als er toch iets is dan kan je altijd even bellen. Wij gaan hier in ieder geval nog jaren plezier van hebben. Bedankt heren!

Fam. Groenen uit Gouda

11-03-2020 

Bij deze willen we je laten weten dat we zeer tevreden zijn over de door jullie geplaatste kunststofkozijnen met tripple HR+++ glas.

Jullie werken zeer netjes en als een geoliede machine. Jullie waren heel goed op elkaar ingespeeld.

We zijn ook zeer te spreken over de afwerking aan de binnenkant.

Als cijfer geven wij een 9+!!!

Met vriendelijke groet,

Anneke Vis & Dick Snel

 

 

06-02-2020

Onder leiding van Rutger, zijn bij mij twee grote kunststof kozijnen op de eerste en tweede verdieping geplaatst. Heel spectaculair: met een enorme kraan!
Het geeft vertrouwen te merken dat ze trots op hun product zijn en dat ze er voor gaan alles goed te installeren. Ik ben blij met het resultaat.

Marie Louise Hazen te Gouda

01-02-2020

Na het eerste contact al direct een goede gevoel net zoals de ruiten was alles glashelder af spraken werden nagekomen netjes gewerkt en opgeleverd ook de prijs was voor ons na enige vergelijking reëel.
Kortom zeer tevreden.

Fam. Boom Gouda

30-10-2019

Na een paar offertes te hebben opgevraagd hebben we gekozen voor Comfort.
Na een prettig gesprek bij ons thuis hebben we aangegeven wat onze wensen waren en
die zijn netjes uitgevoerd.
afspraken zijn allemaal nagekomen en het was een prettige samenwerking.
Het eindresultaat mag er zijn, we zijn zeer tevreden.

groetjes,
Fam Boerman te Gouda

08-09-2019

Bij mij zijn er kunststof kozijnen en deuren in het huis gegaan Rutger en zijn mannen hebben goed werk geleverd en schoon achter gelaten mooi werk geleverd. Ik raad het iedereen aan een eerlijk bedrijf

Groetjes
M.v.oorschot te Spijkenisse

04-05-2019

Prima ervaring gehad, die al begon tijdens het adviesgesprek. Dankzij de meegebrachte samples kregen we meteen een goed beeld van de materialen, waardoor we snel een keuze kunnen. De installatie verliep zeer vakkundig, fijn dat ze als service ook een oude ruit en een Velux-dakraam konden plaatsen. Daarbij ook nog een scherpe prijs.

Ivo Verhoef, Gouda

22-04-2019

We hebben al onze kozijnen en ramen laten vervangen en zijn hier ontzettend over te spreken.
De kwaliteit is echt super, de service is perfect en de prijs is scherp. Er zijn wel aanbieders die goedkoper kunnen leveren maar niet voor de geleverde kwaliteit en dat is voor ons het toch wel het belangrijkste.
De heren hebben verstand van het gene wat ze doen en zijn daarnaast ook nog is heel gezellig en dat is ook belangrijk, want ze zijn tenslotte een poos bij je thuis. Als je nieuwe kozijnen wilt bestellen dan zou ik dat zeker bij comfort kunststof kozijnen doen.
Wij zijn uiterst tevreden!

Marcel uit Alphen aan den Rijn

21-03-2019

We hebben jullie werk als zeer prettig ervaren. De afspraken die we gemaakt hebben zijn jullie netjes nagekomen en de werksfeer die jullie creëerden bij ons gaf een prettig en vertrouwd gevoel. De communicatie is altijd helder geweest en het resultaat zijn we meer dan tevreden mee. Ik zal jullie dan ook aanraden als Kunststof Kozijnen zetters! Al met al zijn we erg tevreden!

Met vriendelijke groet,

Job van der Plas uit Pijnacker

20-03-2019

Januari 2019 heb ik nieuwe achterpui en schuurdeur laten plaatsen. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de kozijnen. Goede service. Alles werd netjes afgewerkt en schoon achtergelaten.
Uiteindelijk ook nog extra raamdecoratie besteld. Dat maakt het plaatje echt helemaal af. Nu sparen voor de voorkant. Die ga ik ook zeker weer bij jullie bestellen.

Mvg
Danielle de Korte uit Zoetermeer

31-01-2019

Eind 2018 heb ik voor het eerst kennis mogen maken met Rutger van Comfort Kunstof Kozijnen en dit verliep eerst via de mail (offerteaanvraag) en daarna werd er snel en enthousiast door Rutger op mijn offerteaanvraag gereageerd en dat enthousiasme sprak mij aan. De offerte was heel scherp en dat nodigde mij uit om met elkaar in gesprek te gaan. Wij hebben telefonisch fijn contact gehad en er vervolgde een bezoek aan het kantoor en aan de showroom. Heel duidelijk, concreet en helder was het verhaal over de offerte en het plan van aanpak omtrent het vervangen van alle kozijnen en deuren. De indruk was gewoon positief.
De offerte heb ik toen snel laten omzetten in een order en het uiteindelijke resultaat is echt prachtig. Rutger en zijn mannen hebben perfect werk uitgevoerd. Ze hebben in de zomer van 2018 met ruim 30 graden keihard en netjes gewerkt en daarmee petje af voor dit superteam! Het zijn grote beren van monteurs en die weten precies hoe ze de klus moeten klaren en ze kunnen onwijs netjes werken.

Ik zou zeggen…twijfel niet en kies voor Comfort Kunstof Kozijnen!

Dhr. de Gier uit Maassluis.

16-08-2018 

Na meerdere offertes opgevraagd te hebben, hadden wij in Rutger direct het vertrouwen. Vakkundig, professioneel en ook nog eens prettig in de omgang! Het plaatsen van de kozijnen verliep daadwerkelijk perfect. Een aanrader.

Familie Turfkruier uit Alphen aan den Rijn.

12-06-2018 

De eerste indruk bij contact/offerte gesprek was meteen goed.
Werkzaamheden zijn uitgevoerd zoals afgesproken.
Een prachtig kozijn met deur in kunststof houtnerf.
Goed behandeld en geplaatst en werklocatie keurig opgeruimd.
Oude materialen netjes afgevoerd. Zeer tevreden.

Dhr. van Tienhoven uit Waddinxveen

17-03-2018

Na een half jaar zoeken tussen alle aanbieders van kunststof kozijnen had ik het bijna opgegeven. Totdat comfortkozijnen mij uitnodigde voor een bezoek aan hun showroom. Daar vond ik de schuifpui die ik zocht. Een goed gesprek en een afspraak aan ons huis werd na 2 maanden onze oude houten rotte schuifpui vervangen voor een schitterende kunststof uitvoering. Alles netjes gemonteerd volgens afspraak binnen 1 dag. Heel erg bedankt!

Fam. Neeft uit Leiden

14-03-2018

Beste mensen,
Wat een geweldig team Vader zoon en schoonzoon.
De puien zijn bij ons geleverd ondanks dat we eerst de badkamer en de kamer hebben verbouwd en daardoor schade zou kunnen ontstaan aan het venieuwde tegelwerk en vloer is de plaatsing zo mooi gedaan zonder een krasje of beschadiging. Groot compliment an het stel dat zo professioneel werkt ik zou het iedereen aanraden dit bedrijf te kiezen voor plaatsing kozijnen en dergelijke, bedankt jongens voor de mooie aflevering puik staaltje werk,

groeten evert en lenie van dijken ridderkerk

09-03-2018 

Deze week 2 kozijnen laten plaatsen door comfort kozijnen in de slaapkamers.
Zeer vakkundig mensen Teun en Rutger. Bij de offerte opname merkten we dat er
meegedacht werd en goede adviezen gegeven.
Wij adviezen deze dan ook zeer aan. zelfs de slaapkamer werd na plaatsing gestofzuigd en de straat aangeveegd.
Top bedrijf!! Bedankt.

Fam. Monteau uit Zwijndrecht

05-03-2018

Na enige vertraging maar dan toch de plaatsing van onze vóórpui (inclusief kozijnen van 2 deuren en 2 ramen) zijn wij zeer content met de afwikkeling en de zorgvuldigheid die is betracht door Comfort Kozijnen. Wij hebben gekozen voor kunststof omdat wij dichtbij de zee wonen en het onderhoud van de houten kozijnen meer dan genoeg vonden. De afwerking is zeer netjes gedaan, ook het afvoeren van alle restanten. Hierna hebben we gelijk een opdracht geplaatst voor een dakkapel aan de achterzijde van het huis. Een aanrader dus.

Familie van Zanten-Spapé te Noordwijk

30-12-2017 

Keurig bedrijf met goede service. – Goed advies met een all-inclusieve offerte. Nette uitvoering van het werk.

Gerrit te Alphen aan den Rijn

16-11-2017

Deze week zijn de kozijnen, deuren en ramen in de voorgevel vervangen. binnen twee werkdagen uitgevoerd. afwerking is zeer netjes. Top gedaan!

Familie van Pelt uit Schoonhoven

09-11-2017

Goede adviezen gekregen en kwalitatief goed werk afgeleverd. Alles netjes afgewerkt en opgeruimd.

Fam. Stigter Ridderkerk

24-10-2017

Super klantvriendelijk, denken goed met je mee en als er iets is lossen ze het heel goed op. Wij zijn echt zeer te vrede over het resultaat en de service. Top bedrijf!

Familie van Driel te Sliedrecht

18-10-2017

Deze zomer een joekel van een schuifpui (6 meter breed) laten plaatsen door CKK. Ondanks het feit dat er wat dingen tegenzaten (er bleek in de oude pui een dragend stempel verwerkt te zitten) werd e.e.a. keurig opgelost en hebben we nu een berg licht in de woonkamer.
Mooi om te zien dat deze mensen hun vak verstaan.

Familie Roest – Hendrik Ido Ambacht

10-09-2017

Wij hebben in augustus een schuifpui laten plaatsen door de mannen van Comfort Kunststof Kozijnen. Natuurlijk valt zo’n enorme ingreep midden in je woonkamer nooit mee, maar gelukkig was alles binnen twee dagen afgerond en in orde gemaakt. Het resultaat mag er absoluut zijn. Topservice mannen!

Henk de Rooij

Reeuwijk